- PROJEKTINI -

Projektit -sivusto esittelee kaikkea sitä, mikä minulla on tällä hetkellä käynnissä – kaikenlaisia projekteja, joihin tarvitsisin ihmisiä mukaan. Voisiko sinua kiinnostaa olla mukana jossain näissä?

Tarinankerrontaviikot

Tarinankerrontaviikot ovat projekti jotain sellaista, joka kiehtoo minua kovasti. Idea on rakentaa festivaali, joka olisi keskittynyt moneen erilaiseen käsitykseen tarinankerronnasta.

Oma osuuteni tässä on pitkälti ollut järjestäjänä – sekä toisaalta intensiivisen, sanattoman, teatraalisen tarinankerronnan puolen asiantuntija.

Keräämme tällä hetkellä lisätietoa siitä, minkälaiset tarinankerronnan muodot voisivat kiinnostaa ihmisiä. Tule mukaan, jos koet tärkeänä kommunikoida toisten ihmisten kanssa monin eri tavoin.

Odotan projektin jatkuvan joskus vuoden 2020 puolella.

Löydä projektin kyselylomake täältä: Tarinankerrontaviikot

Ja Facebookissa: Tarinankerrontaviikot

Kompastusjoukko valmistautuu Jäävuorivaaraan

Kompastusjoukko

Kompastusjoukko on Tampereella toimiva fyysiseen teatteriin erikoistunut ryhmä, jonka projektit ovat tähän mennessä leikkineet erilaisilla muodoilla erilaisissa ulkotiloissa. Työkaluvalikoimaamme liittyvät vahvasti teatterinaamiot sekä erilaisten yksinkertaisten esineiden taitava käyttö.

Kompastusjoukko toimii tällä hetkellä vähemmän aktiivisesti, kun aktiivijäsenet ovat levittäytyneet maailmalle, mutta palaa varmasti työskentelemään, kun maailma taas tarvitsee sitä.

Löydä Kompastusjoukosta lisätietoa täältä: Kompastusjoukosta

Ja Facebookissa: Kompastusjoukko

Läheisyyspedagogia

Läheisyyspedagogia on pedagoginen projekti, joka kiehtoo minua suuresti. Kyse on siis teatteriopetuksen osa-alueesta, jolla opetan näyttelijöitä ja ohjaajia käsittelemään intiimejä näyttämötilanteita parhaalla mahdollisella tavalla.

Olen tutustunut tähän teatteriopetuksen erikoisalaan vuodesta 2017 asti, ja se on tarjonnut selkeitä vastauksia tiettyihin kysymyksiini opettajuudesta ja ihmisyydestä. Työskentelen kuitenkin yhä oman opettajuuteni kanssa, eli tarvitsen kokemusta.

Katso tarkemmin tästä työstä sen omilla sivuilla.

Löydä tästä erikoisalasta lisätietoa internetistä: Intimacy Directors International

Ja Facebookissa: Intimacy Directors International

Näyttämöläheisyyden opetus jatkuu