- TAMPEREEN TARINANKERRONTAVIIKOT -

Tarinankerrontaviikot ovat Tampereella järjestettävä kurssikokonaisuus, joka käsittelee erilaisia tarinankerronnan, kommunikaation ja ilmaisun muotoja.

Vuonna 2016 järjestimme kurssin. Vuonna 2017 järjestimme illan. Haluaisimme jatkaa, mutta rahoitus ikävä kyllä puuttuu vielä.

Tarinankerrontaviikot on Tampereella järjestettävä työpajakokonaisuus, joka sai alkunsa kesällä 2016. Työpajoissa käsitellään kehollisia tarinankerrontatekniikoita.

Tällä hetkellä tämä projekti on tauolla järjestäjien opetuskiireiden vuoksi. Palaamme asiaan toivottavasti vielä lähitulevaisuudessa.

Jos haluat tehdä odotellessa jotain, vastaa allaolevaan kyselyyn tai laita suoraan viestiä Juuso-Matiakselle.

Sosiaalinen media

Tarinankerrontaviikoilla on ikioma Facebook-sivu:
Tarinankerrontaviikot

Käy myös tykkäämässä pääjärjestäjän Juuso-Matiaksen henkilökohtaisesta sivusta.

Opettajista

Juuso-Matias on opettanut viikottain vuodesta 2008. Hän valmistui fyysisen teatterin ammattilaiseksi ammattikorkeakoulu Noviasta vuonna 2015, ja on sen jälkeen lähtenyt työskentelemään freelancerina Tampereen alueella sekä ympäristössä.

Tällä hetkellä hänen tavoitteensa on keskittyä pääasiassa fyysisen teatterin opettamiseen ja erilaisten tekniikoiden hallitsemiseen. Tarkempaa tietoa hänestä löytyy näiltä sivuilta, ja erityisesti curriculum vitae -sivulta.

Kyselyt ja mahdolliset omat ideat voi laittaa suoraan Juuso-Matiakselle:
juuso-matias@ihmisteatteri.com, 040 717 2486