- TÄLLÄ HETKELLÄ -

Tämä osio sivustosta esittelee kaikkea sitä, mikä minulla on tällä hetkellä käynnissä – kaikenlaisia projekteja, joihin tarvitsisin ihmisiä mukaan. Voisiko sinua kiinnostaa olla mukana jossain näissä?

Tarinankerrontaviikot

Tarinankerrontaviikot ovat jotain sellaista, joka kiehtoo minua kovasti. Idea on rakentaa festivaali, joka olisi keskittynyt moneen erilaiseen käsitykseen tarinankerronnasta.

Oma osuuteni tässä on pitkälti ollut järjestäjänä – sekä toisaalta intensiivisen, sanattoman, teatraalisen tarinankerronnan puolen asiantuntija.

Keräämme tällä hetkellä lisätietoa siitä, minkälaiset tarinankerronnan muodot voisivat kiinnostaa ihmisiä. Tule mukaan, jos koet tärkeänä kommunikoida toisten ihmisten kanssa monin eri tavoin.

Katso tarkemmin tästä projektista sen omilla sivuilla.

Löydä myös projektin oma sivu: Tarinankerrontaviikot

Ja Facebookissa: Tarinankerrontaviikot

Tyttö ja Herra K (ENSI-ILTA 17.8.)

  • Tuottaja: Teatteri Iris
  • Oma rooli: Näyttelijä, Teatteripedagogi
  • Ohjaaja-Käsikirjoittaja: Arvo Saarinen
  • Muu työryhmä: Selviää myöhemmin 😉
  • Ideana on rakentaa esitys Tyttö ja Herra K -tekstin pohjalta käyttäen mm mustavalo-tekniikkaa hyödyksi.

Näiden konkreettisten projektien lisäksi olen osa verkostoa, joista on tärkeää, että meillä on työkaluja käsitellä intiimejä tilanteita. Tästä ja yhteistyöprojekteistamme lisää tällä sivulla.

Tämän lisäksi olen rakentamassa ohjausta, joka vielä tarvitsisi tuottajatahon – tai useita sellaisia. Kutsun projektiani nimellä Ne hetket. Lisätiedot tästä projetkista ja mahdollisuus tulla mukaan löytyvät sivultani Ne hetket.

Kolmantena asiana… ei Kompastusjoukkokaan ole aivan poissa pelistä, vaan jotain saattaa kuplia pinnan alla vaikka ihmiset ovatkin juuri tällä hetkellä kovin kiireisiä.